Unread post#1130 » 20 Apr 2018 02:28
წიწიბურა კაი თემაა, დაჟე სახლში შეილება მაგისი მოხარშვა და ცოტა "გასალათება" პამიდორით, ხახვით, კონსერვთან კარგად წავა. მიუსლიზე ვფიქრობდი მე კიდე. სახლში მაგას ვჩამ ხომე დილით პახოდის წინ და კაი ხანი მყოფნის ენერგიაც და დანაყრებაც.
აი თხილზე, რამე სხვა თხილეულზე ვფიქრობ. მაწყურებს და მემძიმება ცოტა მიწის თხილი პოხოდში. ნუში ძვირია, თხილი ძნელი საპოვნი და აი ნიგოზი შეილება ჩაიყაროს კაცმა ცოტა, ჩირთან ერთად.
სნიკერსი ცოტა აწყურებს, მარა მაინც ყველაზე ოპტიმალურია მგონი. ბაუნტი წავიღე მაგის მაგივრად და ნაკლები ეფექტი ქონდა.
რაღაც თერმოსი მაჩუქეს, ერთი 15 საათი შეინახა წყალი სახში რო გავტესტე. დაღლილზე გაგვისწორდება.
ბოსტნეული თუ გინდათ მაინდამაინც, სეტკაზე კარგად შეიწვება სტაფილო, ყაბახი და ბულგარული წიწაკა. გრძლად შეილება გაჭრა და არ ჩავარდება. პროსტა ცოტა ცხიმი უხდება მაგას.
ჩემი თემა ალბათ სნიკერსი, ნიგოზი და ჩირი, მიუსლი ან წიწიბურა, ვაშლი, ხორცზე ვნახავ იქნება რამე ვიპოვო საინტერესო. შეილება ის მზა ხარჩოს პაკეტი ვხიო.
O Elbereth! Gilthoniel!
We still remember, we who dwell
In this far land beneath the trees,
Thy starlight on the Western Seas.