Page 4 of 7

Re: Wolf Recipes

Posted: 13 Sep 2019 19:45
by hellwalker
კაი გამარჯობა https://i.imgur.com/05m8Szl.jpg

Re: Wolf Recipes

Posted: 17 Sep 2019 16:21
by Riddick
კვერცხი მაგარი საკაიფო გამოდის )) და თან 60 წამში რო რაღაც კერძს აძრობ ეგ ცალკე ეფექტია ))

Re: Wolf Recipes

Posted: 17 Sep 2019 16:30
by SLaYeR
ბიჭო რაღაც ქუცმაცდება ხოლმე მასე და არ მომწონს, სამ წუთში ისედაც ვწვავ ანუ, ზედ ტაფაზე ვახლი და თავზე ვაფარებ ხოლმე. ზეთს ვასხავ იქამდე ცოტას. ტაფის გაცხელებასაც ხო უნდა ანუ ლოდინი და ჩემთან ტაფის გაცხელებასთან ერთად კვერცხიც შემწვარია. თქვეფა მეზარება ძალიან.

Re: Wolf Recipes

Posted: 17 Sep 2019 19:18
by hellwalker
ტაფაზევე თქვეფ, ადვილია. ესეთი რამე გამოდის: https://www.seriouseats.com/recipes/ima ... 0x1125.jpg
ეს ვიდეო - https://youtu.be/PUP7U5vTMM0?t=87

გემო მომწონს მე Scramble-ის. პროსტა რო თქვეფ და მერე ასხავ ეგ არ მიყვარს. კვერცხის "ლიპოშკა"-სავით რო გამოდის.

ეხა დავუმუღამე პორტაბელო სოკოს. ქამა სოკოსავითაა ოღონდ მუქი ფერის. ქამასთან ერთად იყიდება ხოლმე. მსგავსი გემო აქ მარა უფრო "ღეჭვადი" თუ რაც ქვია. მაკარონის სოუზებთან ვწვავ და ასწორებს.

Re: Wolf Recipes

Posted: 17 Sep 2019 20:43
by Riddick
ათქვეფილი და შემწვარი ერთი მასა გამოდის და ეს სმეტანასთან ერთად იმენა კერძია )) თან ვარიაციები შეილეა, დო*უია რამე მოუხდება. შეგილია პურის მაგივრად რამე სოუზს მიატანო, მაინც კაი იქნება.

Re: Wolf Recipes

Posted: 18 Sep 2019 14:24
by hellwalker
აუ დილით გავიკეთე ვეში ეგეთი გემრიელი რამე რავი. მაგარი გამისწორდა.
პური გავახუნე კარაქში ტაფაზე, ტოსტივით რო გამოვიდეს. ძაან გამხმარი არა.
მერე შევწვი სოკო ერთი ცალი გრძლად დაჭრილი რგოლებად.
შევწვი ეგ scrammble კვერცხი ერთი ცალი და თავის არაჟნიან, პილპილ მარილიანა გავამზადე.

ტოსტზე მერე პამიდორი, ყველი, სოკო და ეგ სკრამბლი და მეორე ტოსტი დავახურე ზემოდან.
ცუდი ხასიათიდან რო გამოგიყვანს ეგეთი ვეში გამოვიდა.

Re: Wolf Recipes

Posted: 21 Sep 2019 15:18
by hellwalker
აზიელები ამდენ ბრინჯს რატო ჭამენ თუ გიკვირდათ ყოველთვის ეს ცადეთ: https://i.imgur.com/NeCpASm.jpg
ოღონდ იმენა ეს და არა ასაწონი ან რამის გემოთი გაჯერებული.

სწორედ თუ მოხარშავ იმენა ფუმფულა ღრუბელს ჭამ. (კარგად გარეცხო. ბრინჯზე 2ჯერ მეტი წყალი, თავიდან წამოადუღებ მაღალ ცეცხლზე, მერე დაბალზე დატოვებ. წყალი რო დაშრება 5 წუთი აცდი უცეცხლოდ. თავსახურს ბოლომდე არ ხსნი ქვაბს რო ორთქლზე მოიხარშოს)

Re: Wolf Recipes

Posted: 28 Oct 2019 13:21
by hellwalker
ჩილის ზეთი:
რამე რკინის კონტეინერში: მეოთხედი ყავის ჭიქა დაღერღილი ჩილი (წითელი წიწაკა), დაფნის ფოთოლი, ნიორი ერთი ორი კბილი, ხმელი ქინძის მარცვლები, პილპილის მარცვლები, ნახევარი კოვზი მარილი, მოხალული სეზამის მარცვალი.

2 ყავის ჭიქა ზეთი უნდა გააცხელო 190 გრადუსამდე თუ საჭმლის თერმომეტრი გაქ, თუ არა ორთქლივით ბოლის რო აუვა ოდნავ მაქამდე.

ცხელ ზეთს ასხავ სპეციების მიქსს და კოვზით ურევ რო არ დაიწვას. დაფნის ფოთოლს და ნიორს ამოიღებ ერთ ორ წუთში.
https://www.youtube.com/watch?v=RayiXik ... x5x_bZrMIo

ძალიან უხდება ძმრის და სოიოს სოუზის მოსხმა ამასთან ერთად. ჩინურ შავ ძმარს თუ იპოვით ვაბშე პიზდაა.

წიწაკების მიქსი:
დაღერღილი ჩილი, პილპილი, ნიორის ფხვნილი, Curry, მოხალული სეზამის და სელის მარცვალი, გამხმარი ქინძის მარცვალი, შებოლილი პაპრიკა.

სალსას სალათი:
ერთი პამიდორი კუბიკად დაჭრილი, ერთი კბილი ნიორი, ერთი ხახვი, 1 ბულგარული წიწაკა, ცოტა მწარე მწვანე წიწაკა, მწვანილი და მარილი.
ძმარი/ზეთი არ უნდა.

შაურმაში იყო:
მოხარშული ქათმის ფილე, მოხარშული ძროხის ხორცი დაძენძილი და ნიორში და ბულიონში ჩაბასტურმებული, სალსას სალათი, ტორტიას ჩიფსი, ჩილის ზეთი, ძმრის და სოიოს მიქსი, სპეციების მიქსი.

Re: Wolf Recipes

Posted: 06 Nov 2019 16:51
by Riddick
დღეს ვიჩალიჩე, ძაან საკაიფოა.
ქათმის ფილეს ჭრი ვერტიკალურად, თხლად და ბეგვავ, ავლებ ფქვილში, ათქვეფილ კვერცხში და საფანულში (დაფხვნილი სუხარია რამდენადაც ვიცი) და წვავ დაბალ ცეცხლზე (შევეცი ნაყიდ ნაგეტსს)

https://i.imgur.com/qvSDrhi.jpg https://i.imgur.com/X9A9mMq.jpg

Re: Wolf Recipes

Posted: 06 Nov 2019 21:13
by hellwalker
ფქვილში გაურიე რა სპეციებიც გინდა და უფრო კაი გამოვა :D

Re: Wolf Recipes

Posted: 03 Dec 2019 13:30
by hellwalker
ქამა სოკოსთან ერთად ეხა ხშირად ყიდიან ხის სოკოსაც. ხოდა რა თემაა.
კარგად გაცხელებულ ტაფაზე, ზეთს ვასხავ, ბლომად ნიორს ვაყრი და ოპციონალურად ქინძის მარცვლებს. მერე მაგ ხის სოკოს იმენა ვბრაწავ. საკაიფოდ შემწვარი რო გამოდეს.
და მაგარი გემრიელი გამოდის, ბრინჯთან ერთად ვჭამ ხოლმე.

Re: Wolf Recipes

Posted: 03 Dec 2019 17:44
by Riddick
დღეს უნა გავაკეთო მაწვნის სუპი ))
ხარჩო გავაკეთე და ხაჭაპური ამ ერთი კვირის მანძილზე ))

Re: Wolf Recipes

Posted: 21 Dec 2019 09:40
by hellwalker
ტრ*კში პეროდ გაფორმებული საჭმელი თეფშზე არასოდეს არ მომწონდა და გემრიელად დატყეპებული პორცია სულ უფორ მიმზიდველი იყო.

მარა ჩხირების გატესტვა რაც დავიწყე იაპონურ ესთეტიკას დავუმუღამე. ვიზუალს იქით ფუნქციური დატვირთვა აქ და კარგი დიზაინია. ეს ჩხრირებით ადვილად ასაღები პორციები, გვერდზე რამე სოუზები რო ჩააწო, მოწესრიგებულად განაწილებული ინგრედიენტები რომ ადვილად ამოარჩიო რისი ჭამაც გინდა.

დილით განსაკუთრებით ასწორებს, დალაგებული რიტუალივით არის რომელიც მერე შენც გეხმარება დღის ორგანიზებულად დაწყებაში.

Re: Wolf Recipes

Posted: 22 Dec 2019 08:39
by hellwalker
იმის გააზრებით რო რაღა ეს დამიწერია და რაღა ფენიქსის ომლეტი დრაკონის სტეიკთან. მაინც დავწერ.

7-8 წუთის ნახარში კვერცხი ისე რო ოდნავ თოხლოა ჯერ კიდევ. Hot Chili, სოიოს, სეზამის ზეთის და ჩინური ძმარის სოუზში. შეილება იგივე სოუზში თეთრი მჟავე კომბოსტოს, მოხარშული კარტოფილის ან ყველის ჩაწობაც.

ინგრედიენტები თუ გაქ უკვე მარტივია და გემრიელი. ზამთარსაც უხდება.

Re: Wolf Recipes

Posted: 06 Feb 2020 20:36
by hellwalker
ფარშში - კვერცხი 1, წვრილად დაჭრილი ყველი ცოტა, ნახევარი პამიდორი ან წითელი ბულგრარული წიწაკა წვრილად დაჭრილი, ნიორი გატარებული.
ამოსავლები - სუხარის ფხვნილი, წიწაკა წითელი, Curry (კარი ინდური), პილპილი, მარილი, პატარა ნატეხებად დამტვრეული მიწის თხილი მოხალული, სეზამის მარცვლები.

ფარშს კატლეტების ფორმას მიცემ, კარგად ამოავლებ მიქსში და ნელ ცეცხლზე კარგად გახურებულ ზეთიან ტაფაზე შეწვავ.

შიგნით რბილი და სოჩნი იჩითება, გარედან ეს ყველაფერი ხრაშუნა ხდება და მაგარი ასწორებს.

Re: Wolf Recipes

Posted: 08 Feb 2020 12:53
by hellwalker
არც ქათამია ურიგო მაგ პრინციპით: https://i.imgur.com/v0oOyuA.jpg

Re: Wolf Recipes

Posted: 06 Mar 2020 21:46
by hellwalker
ერთჯერადი ლაფშა სუპების გაკელშობილება როგორ შეიძლება:
>>>
წყლის დასხმამდე:
ნიორი ცოცხალი
სოიოს სოუზი
აჯიკა
პამიდორის ნაჭრები ცოტა პატარად დაჭრილი
ყველის ნაჭრები თხელი (დნება და ერევა ლაფშას)
წიწაკა, პილპილი, რამე სხვა სპეცია საინტერესო
ნახევრად შემწვარი სოკო
წითელი ბულგარული
წყალში რო იდგება 5 წუთი და გამზადდება:
ცოცხალი მწვანილი
Poached კვერცხი
მიწის თხილი მოხალური და დატეხილი პატარა ნაჭრებად
არაჟანი


იასნია ყველაფერი ეს ერთად არ უნდა უქნა. მარა რაც ადვილად მოგიხვდება ხელზე და არ დაგეზარა რო დააყარო superior საჭმელს იღებ.

Re: Wolf Recipes

Posted: 06 Mar 2020 22:24
by GHOST

Re: Wolf Recipes

Posted: 14 Mar 2020 23:54
by Riddick
ბრაცი შეყვარებულივარ https://www.youtube.com/watch?v=5RfIr-50AhI
და შუბის კეთებაც ვიცი

Re: Wolf Recipes

Posted: 15 Mar 2020 14:53
by GHOST
აუ, შუბა ძალიან მაგარი რამეა, ტო. :დ