hellwalker wrote:ზუსტი დოზირებით არ მიქნია ეგ სალათა ვიექსპერიმენტე :D
კაროჩე მანდ იყო:
კარტოფილი მოხარშული
ცოტა სალათის ფოთოლი მოსულა
ხახვი ჩვეულებრივი და ზემოდან მწვანეც არ აწყენს
ბროკოლი ან ყვავილოვანი კომბოსტო ცოცხალი
მოხალული მიწის თხილი, სასურველია წითელ ღვინოში მოხალო (დაასხი პროსტა წითელი ღვინო ტაფაზე და მარილი და რო დაშრება მერე ხალე ჩვეულებრივად)
ეხა მთავარი რაცაა, ლიმნის წვენი ან ძმარი, ზეთი, მარილი და პილპილი და Secret Ingredient - გამხმარი ქონდარი.
მერე ერთი საათი მაინც უნდა აცალო, სასურველია 2-3 რო სისველემ დაარბილოს კარგად ბროკოლი.
მთავარი ჩელენჯი არის ძმარის და ზეთის კარგად დასხმა, მე მაგის ექსპერტი არ ვარ ხან გამომდის ხან არა.
პამიდორი, კიტრი ან ზეთისხილი თავისუფლად მოუხდება მაგ სალათს, პროსტა თავის გემოსკენ წაიყვანს სამივე.
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests