არა ჩვეულებრივი საჭმელივითაა. ასეთ ვიდზეა და იყიდება ბოსტნეულთან ერთად:
https://i.imgur.com/m8p5xx8.png შეილება უფრო მარტივად კარფურში ან ნიკორაში გააძრო.
დაფქული და გამხმარიც იყიდება სუნელებთან ერთად.
სპეციფიური გემო აქ და ცოტა სიცხარე. მე მაგარი დამევასა მარა გემოვნებაზეა.
ჩაიზე უნდა გახეხო ყველის სახეხზე და წამოადუღო წყალი. შეილება დამუშავებულიც იყოს ჩაისთვის სპეციფიურად. მარა უფრო ალბათ ეგეთი რამეები ქიმია იქნება გემოს მისაცემი ჯინჯერის.
საჭმელზე ან უნდა გახეხო ან გათალო და გაჭრა, და მერე ტაფაზე შეურიო. უფრო აი რაღაც ბოსტნეული და ხორცის მიქსებში ხმარობენ. აჯაფსანდალის და ჩანახის უცხოურ ვარიანტებში. ბულიონებშიც უშვებიან ნიორთან ერთად. აი ეს სლაიდშოუ გავაძე რაში ხმარობენ ხოლმე
https://www.cookinglight.com/food/recip ... 140#216140კიდე სასმელებში ხმარობენ. აყენებენ ალკოჰოლსაც მგონი და კოკტეილების თემაშიც. Ginger Ale -არის კიდე ლიმონათის პონტში სასმელი.